Vill Vill Vest 2017

EVENT INFORMATION
Default file 1487949805

Festivalprogram

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der over 50 spennende og aktuelle artister vil spille på en rekke av Bergens konsertscener 28. til 30. september. Over tre dager blir hele Bergen sentrum omformet til én stor konsertarena, og du er invitert!


Artister som spilte i fjor var blant annet Dårlig Vane, Kjartan Laurtizen, Hester V75, Sigrid, Bloody Beach, Boy Pablo, Chain Wallet  Drippin, Junk Machine, Misty Coast, Rytmeklubben, Sløtface, Strange Hellos, The Switch og Verdensrommet 

Kjøper du festivalpass eller delegatpass, får du også muligheten til å kjøpe en billett som også gir deg rabattert inngang til Den Hemmelige Festen lørdag 30. september. 

Se villvillvest.no for mer informasjon
Delegatprogram

I tillegg til konsertdelen vil musikkorganisasjonen Brak på dagtid presentere et innholdsrikt seminarprogram for både arrangører, artister og øvrig musikkbransje. Flere nasjonale og regionale samarbeidspartnere vil bidra til dette programmet og et knippe internasjonale gjester vil ta turen til Bergen denne helgen for å bidra med seminar, ha møter og oppdage nye artister. Det har lenge vært et behov for en slik arena i Bergen, en møteplass som samler nasjonal og internasjonal musikkbransje. Konferanset finner sted på Litteraturhuset.

Delegatpasset gir tilgang til: 

  • Over 50 konserter torsdag og fredag
  • Et fullstappet faglig program i regi av Brak torsdag og fredag
  • Møteplasser for musikkbransjen
  • Sosiale aktiviteter
  • Mulighet til å kjøpe rabattert inngang til Den Hemmelige Festen lørdag
  • To gratisbilletter til BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival)


For mer informasjon besøk www.villvillvest.no

festival
bergen
musikk
villvillvest

Restrictions

18 års aldersgrense

Waiver

Solgte billetter refunderes ikke.
Billetter må byttes til armbånd på festivalområdet.